Zaleđen Od Bernar Minije

recenzija pdf

"Zaleđen" je prva knjiga u serijalu o majoru Servazu autora Bernara Minijea. Ova uzbudljiva kriminalistička priča vodi nas u mračni svet istrage i intriga.
Zaleđen Od Bernar Minije

Kada obezglavljeno i odrano telo konja bude pronađeno obešeno o zaleđenu stenu u planinama, policajac Martin Servaz dobija zadatak da istraži ovaj uznemirujući slučaj. Iako na prvi pogled ne razume zašto bi istraživao smrt životinje, Servaz shvata da se iza ovog slučaja krije nešto mnogo veće i opasnije. U blizini mesta zločina nalazi se Institut Varnjije, u kojem su smešteni duševni bolesnici. Tu upravo počinje da radi novi mladi psiholog. Stvari se dodatno komplikuju kada se na telu životinje pronađe DNK genijalnog bivšeg tužioca koji je osuđen za silovanje i ubistvo brojnih žena, a trenutno se nalazi kao pacijent u Institutu. Nekoliko dana kasnije, započinje niz ubistava, a Servaz se nađe uvučen u mrežu misterije, opasnosti i tajni. U potrazi za istinom, suočava se sa svojim vlastitim demonima i mora da razotkrije vezu između zlokobnog Instituta, ubistava i tajanstvenog bivšeg tužioca. “Zaleđen” je triler koji vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz zavodljivi svet zločina. Bernar Minije vešto gradi napetost i vodi čitaoce kroz lavirinte misterije. Uživajte u ovoj strastvenoj priči o istrazi, opasnosti i neočekivanim obrtima dok se otkrivaju tamne tajne i istina koja čeka da bude otkrivena.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*