Zanesen Od Nora Roberts PDF

recenzija pdf
U prvoj knjizi u napetoj tetralogiji "Nasleđe Donovanovih", proslavljena autorka Nora Roberts nas uvodi u svet misterije, magije i neodoljive privlačnosti.
Zanesen Od Nora Roberts

Morgana Donovan, žena zanosne lepote i vlasnica jedinstvenog dara, skriva tajne koje prelaze granice običnog sveta. Međutim, kada se njen put sretne sa Nešom Kirklandom, uglednim scenaristom, sudbina će ispreplesti njihove živote na neočekivane načine. Neš, koji je navikao da analizira stvarnost kroz svoje scenarije, suočava se sa nečim što ne može da objasni racionalno – Morgana i njenim tajanstvenim darom. Njihova privlačnost raste, a magija koja ih okružuje postaje sve prisutnija. Morgana i Neš će se upustiti u putovanje koje će ih voditi kroz vrtloge strasti i opasnosti, istražujući granice onoga što je moguće i naučiti kako da prihvate i razumeju tajanstvenu moć koja ih spaja. Nora Roberts maestralno isprepliće elemente stvarnosti i nadnaravnog, stvarajući priču koja nas uvlači u svet koji se proteže izvan običnog i poznatog. “Zanesen” je priča o otvaranju srca ka nečemu većem od nas samih, o suočavanju sa sopstvenim ograničenjima i prepoznavanju lepote koja se krije ispod površine svakodnevnog života.

zanesen

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*