Zatim Dolazi Zavođenje Od Meri Balog

recenzija pdf
Džasper Finli, baron Montford, bio je dvadesetpetogodišnji zavodnik i poznat kao ženskaroš. U pijanoj noći svojeg rođendana, kladio se sa prijateljima da će u roku od dve nedelje osvojiti jednu čednu i naivnu devojku. Ketrin Hakstabl, izvanredna lepotica nedavno predstavljena visokom društvu, bila je njegov izbor.
Zatim Dolazi Zavođenje Od Meri Balog

Ketrin nije bila prva ni poslednja žena kojoj bi on upropastio ugled, ali u poslednjem trenutku, Džasper je donio časnu odluku i odustao od opklade, iako je već pripremio sve za skandal – izolovao se s njom usred noći, čak je poljubio, ali se povukao. Svesna šta se dogodilo i šta bi moglo da se dogodi, Ketrin je igrala ulogu razočarane devojke i naterala Džaspera da prizna poraz pred svojim prijateljima… Tri godine kasnije, njihovi putevi su se ponovo ukrstili. Privlačnost između njih je bila očigledna, ali oboje su se držali svojih principa; Ketrin je odbijala priznati svoja osećanja, iako je uživala u njihovom flertu, dok je Džasper sada zaista želeo da je zavede, pokretan nepoznatim emocijama. Igra mačke i miša je počela kada su se vesti o staroj opkladi proširile… U romanu “Zatim dolazi zavođenje” Meri Balog nas vodi u vrtlog strasti, intriga i nepredvidivih emocija. Dok se Ketrin i Džasper suočavaju s prošlošću i tajnama, moraju se zapitati da li su spremni da rizikuju svoje srce u ime prave ljubavi. Hoće li njihova igra dovesti do pomirenja ili će razotkriti više nego što su oboje spremni da prihvate? “Zatim dolazi zavođenje” je roman koji otkriva da je ponekad najopasnija opklada ona koju igramo sa svojim sopstvenim emocijama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*