Zavedi Me U Zoru Od Lisa Klejpas PDF

recenzija pdf
U drugom delu uzbudljivog serijala o Hatavejevima, upoznajte Vinifred Hatavej, hrabru mladu ženu koja se suočava s neizvesnom budućnošću. Šarlaha, podla bolest iz prošlosti, ostavila je traga na njenim plućima, a doktori su joj dali malo vremena. Ali njen duh ne jenjava.
Zavedi Me U Zoru Od Lisa Klejpas

Vinifred želi da živi punim plućima, da ostvari svoje snove i iskusi ljubav koju nikada nije imala priliku da oseti. Ono što najviše želi je da bude s Meripenom, muškarcem koga su njegovi roditelji nekada spasili iz sigurne smrti. Meripen, Rom, je postao njena prava ljubav, a Vinifred je odlučna da se bori za svaki trenutak s njim. U svetu prepunom prepreka i nedaća, Vinifred i Meripen će morati da se suoče s izazovima koji im prete da unište njihovu sreću. “Zavedi me u zoru” je priča o hrabrosti, odlučnosti i nezaustavljivoj želji za ljubavlju, koja će vas povesti na emocionalno putovanje kroz strastvene veze, neočekivane preokrete i borbu protiv sudbine. Lisa Klejpas vas uvodi u svet Hatavejevih gde se ljubav rađa iz mraka, a snaga srca pokazuje da nema granica.

zavedi me u zoru

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*