Zavođenje Anđela Od Meri Balog

recenzija pdf
"Zavođenje anđela" autorke Meri Balog je roman koji prati priču Kasandre Belmont, poznate kao ledi Padžet, koja se našla u teškoj situaciji. Optužena za ubistvo svog muža i suočena s finansijskim problemima, odlučuje da proda svoju lepotu i postane ljubavnica bogatog plemića.
Zavođenje Anđela Od Meri Balog

Njen izbor je Stiven Hakstabl, grof od Mertona, mladić anđeoskog lika i izuzetnog bogatstva, koji je bio jedan od najpoželjnijih mladoženja sezone. Iako je Kasandra pokušala da prikrije svoje prave namere, Stiven nije bio zavaren. Nakon strastvene noći provedene zajedno, Stiven shvata da iza fasade skandalozne ledi Padžet postoji mnogo ljubavi i dobrote, i odlučuje da je zadrži u svom životu. Roman istražuje teme ljubavi, predrasuda i pronalaženja prave osobe s kojom delimo život. Kasandra, koja je prvobitno imala skrivene motive, otkriva svoju pravu prirodu, dok Stiven pokazuje da ljubav može prevazići površinske predrasude. Kroz njihovu vezu, čitaoci će doživeti emotivno putovanje u kojem će se otkriti prave vrednosti ljubavi i povezanosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*