Želja Da Se Bude Beskoristan Od Hugo Prat

recenzija pdf
Zavirite u životnu priču genijalnog strip-crtača kroz sudbinu koja se prepliće sa avanturama junaka iz njegovog čuvenog stripa. Ova knjiga predstavlja jedno od dragocenih svedočanstava, dva književna susreta između Dominika Ptifoa i samog Huga Prata.
Želja Da Se Bude Beskoristan Od Hugo Prat

Na stranicama ovog luksuznog izdanja, prožetog bogatim ilustracijama koje dolaze iz Pratove privatne kolekcije, čitaoci će se upustiti u fascinantno putovanje kroz život Italijana iz Riminija. Njegove vene nose tragove engleske, francuske, jevrejske, španske i turske krvi, a već sa trinaest godina stupio je na etiopsko tlo kao vojnik u Musolinijevoj vojsci. Sa šesnaest je šetkao venecijanskim ulicama, družeći se sa vojnicima koji pripadaju suprostavljenim armijama, često menjajući uniforme kako bi preživeo. Sa svega dvadeset i dve godine hrabro je zaplovio ka Buenos Ajresu, otvarajući novo poglavlje svoje uzbudljive sudbine. Ova knjiga je više od pukog biografskog dela – to je duboko uronjen pogled u dušu čoveka čije su avanture na stranicama stripova osvojile svet. Kroz reči Huga Prata, saznajte o unutrašnjim borbama, strastima i inspiracijama koje su oblikovale njegovo stvaralaštvo. “Želja da se bude beskoristan” je ne samo putovanje kroz jedinstven životni put, već i inspirativna oda umetnosti, hrabrosti i neustrašivosti pred izazovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*