Živeo Sam Hiljadu Godina Od Nenad Gugl

recenzija pdf
"Živeo sam hiljadu godina" je roman autora Nenada Gugla koji prepliće nekoliko narativnih tokova i vremenskih dimenzija. U ovom romanu, čitalac ulazi u nebeski svet večnosti, budućnost koja još nije nastupila, ali i u prošlost iz koje izviru budućnost i večnost.
Živeo Sam Hiljadu Godina Od Nenad Gugl

Jedan od ključnih elemenata romana je priča o precima i događajima koji ostavljaju svoj neizbrisivi trag na događaje koji tek treba da se odigraju. Glavni protagonist, savremeni čovek, suočava se s unutrašnjom dilemom između onoga što želi da ima i onoga što želi da bude, dok istovremeno mora da prihvati svoju trenutnu realnost. Roman naglašava da savremeni čovek često nije svestan ogromnih talasa prošlosti koji određuju njegove prilike i opasnosti u životu. Autor nas vodi na putovanje kroz različite dimenzije vremena, istražujući veze između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, dok otkriva složenost i dubinu ljudskog postojanja. “Nenad Gugl” kroz svoje pisanje naglašava univerzalne teme koje se tiču svih nas – pitanja identiteta, vremena, sudbine i našeg mesta u širem kontekstu. “Živeo sam hiljadu godina” poziva čitaoce da razmisle o svom sopstvenom postojanju i vezi s prošlošću, budućnošću i večnošću. Ovaj roman predstavlja kompleksnu i introspektivnu priču koja nas navodi na razmišljanje o smislu života i našoj ulozi u većem kosmičkom poretku. Kroz kombinaciju različitih narativa i duboko promišljenih tematskih elemenata, Nenad Gugl stvara književno delo koje će nas duboko dotaknuti i podstaći na razmišljanje o našoj sopstvenoj egzistenciji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*