Živka Vlajković – Dečiji Kuvar

recenzija pdf
Nutricionista Živka Vlajković u “Dečijem kuvaru”, osim recepata, roditeljima nudi kosrisne, mudre i stručne savete kako svojoj deci mogu obezbediti radosno i pre svega zdravo detinjstvo, i na taj način postaviti temlje za dalji život, razvoj i rast do odralog doba, sa usvajanjem zdravih navika u ishrani i pridržavati ih se.
Živka Vlajković - Dečiji Kuvar knjiga

Pre svega, ova knjiga namenjena je onima koji tek postaju roditelji, ali podjednako i onima koji žele da neguju svoje dete sa zdravim životom, jer nikada nije kasno za usvajanje zdravih navika.

Autorka započinje knjigu sa negovanjem deteta pre rođenja, odnosno sa pravilnom ishranom i negom trudnice, i objašnjava zašto i kako je bitno hraniti se pravilno tokom trudnoće, ne samo za fizički razvoj deteta, već i psihički.

Knjiga je mnogo više od kuvara, i podeljena je na prvi deo koji se sastoji od saveta i uputstava kako i u kom uzrastu osmisliti jelovnik, o izazovima sa kojima se susreću deca sa posebnim potrebama u ishrani, kako razvijati zdrave navike i pravilno pripremati obroke. U drugom delu ovog odličnog priručnika naći ćete recepte za pripremu zdravih obroka, uravnoteženih vitaminskih, kalorijskih i proteinskih vrednosti, kao i dodatak o domaćim biljnim lekovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*