Zlatokosi I Barbel Od Violeta Bjelogrlić

recenzija pdf
"Zlatokosi i Barbel," knjiga kratkih priča autorke Violeta Bjelogrlić, predstavlja poetsko-filozofsku poemu o čednosti, nežnosti i ljubavi ispričanu kroz trideset priča. Violeta Bjelogrlić je prepoznata kao srpska spisateljica sa osobenim darom, izraženom lucidnošću i slikovitim izražavanjem.
Zlatokosi I Barbel Od Violeta Bjelogrlić

Ova knjiga oduševljava čitaoce svojim neobičnim svetom i likovima koji nisu od ovog sveta. Radnja se dešava u naizgled stvarnom, ali ipak metafizičkom prostoru između neba i zemlje. Kroz priče i dijaloge, autorica istražuje odnos između Zlatokosog i Barbel kao odnos između “ti” i “ja,” povezan neraskidivim nitima viših, metafizičkih i astralnih dimenzija njihovih poetizovanih bića. “Zlatokosi i Barbel” predstavljaju duboku introspekciju u ljudsku prirodu i ispitivanje ljubavi izvan uobičajenih okvira. Ova knjiga će vas povesti na neobično putovanje kroz poetični svet i izazvati razmišljanje o temama koje prelaze granice stvarnosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*