Znate Što Ste Učinili Od Karen M. Makmanus

recenzija pdf

"Znate Što Ste Učinili" je novi napeti triler za tinejdžere od autorke Karen M. Makmanus, poznate po bestseleru "Lažljivac među nama". Roman se fokusira na troje pripovedača - Aubrey, Milly i Jonah, članove porodice Story. Njihova porodica je nekada bila idilična - lepa, bogata i glamurozna - što je izazivalo zavist komšija.
Znate Što Ste Učinili Od Karen M. Makmanus

Međutim, sve se promenilo kada je majka jednog dana prekinula svaku komunikaciju sa svoje četvoro dece jednom jedinom rečenicom: “Znate što ste učinili.” Nakon toga, više nikada nisu s njom razgovarali. Mnogo godina kasnije, Aubrey, Milly i Jonah dobijaju tajanstveni poziv da provedu leto u bakinom odmaralištu. Pokrenuti znatiželjom i željom da otkriju istinu o tome zašto su isključeni iz majčinog života, odlaze na ostrvo kako bi se sreli sa bakom koja im je dugo bila nepoznanica. Iako su odrasli kao rođaci, međusobno se slabo poznaju zbog udaljenosti roditelja. Troje mladih ima isti cilj – otkriti tajnu iz prošlosti koja ih je razdvojila. No, kada stignu na ostrvo, otkrivaju da baka ima sopstvene planove i da su životi njihovih roditelja bili puni mračnih i opasnih tajni. Tokom leta na ostrvu, otkriće tajnu koja je dugo bila skrivena, a koja i dalje utiče na njihovu sadašnjost. “Znate Što Ste Učinili” je priča o porodičnim tajnama, ljubavi i odrastanju. Njena intrigantna priča i neizvesnost će vas držati zainteresovanim do poslednje stranice, a tinejdžeri će se lako povezati sa glavnim likovima dok istražuju prošlost kako bi bolje shvatili sadašnjost i sebe.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*