69 Joga Položaja: Postupak, Efekti I Mere Opreza Od Željko Mojsilović

recenzija pdf

U knjizi "69 joga položaja", autor Željko Mojsilović istražuje fizičke aspekte joge, posebno asane ili joga položaje. Ova knjiga predstavlja odličan početak za one koji žele da se upuste u svet joge. Mojsilović detaljno prikazuje 69 joga položaja, koji su često najprepoznatljiviji i najpristupačniji deo joge u zapadnim kulturama.
69 Joga Položaja Postupak, Efekti I Mere Opreza Od Željko Mojsilović

Iako ovi položaji čine samo deo bogatog spektra joginih praksi, oni su često najpopularniji u školama i stilovima joge koji su široko prepoznati u našem okruženju. Autor ističe da kroz praksu joga položaja razvijamo sve-snost, fokus i pažnju, što su ključni elementi za napredovanje u dubljim aspektima joge, kao što su Samyama (Pratyahara, Dharana, Djana i Samadhi). Joga položaji imaju brojne koristi za fizičko i mentalno zdravlje praktikanata. Oni jačaju lokomotorni sistem, održavaju kičmu zdravom, poboljšavaju metabolizam, utiču na imuni i nervni sistem, pomažu u eliminaciji stresa i doprinose celokupnom fizičkom i mentalnom blagostanju. Kroz praksu ovih položaja, telo postaje fleksibilnije, gipkije i osećate se vitalnije. “69 joga položaja: postupak, efekti i mere opreza” je vodič za one koji žele da istraže svet joge i koriste njene beneficije za poboljšanje sopstvenog života. Autor pruža jasne smernice, tehniku izvođenja i savete o merama opreza kako biste bezbedno i efikasno praktikovali ove položaje. Ova knjiga će vam pomoći da razumete i iskusite svestranost joge i njen pozitivan uticaj na telo i um.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*