Beži, Krose Od Džejms Paterson PDF

recenzija pdf

U napetom trileru "Beži, Krose" autora Džejmsa Patersona, čitaoci će biti uvučeni u mrežu opasnosti, misterija i neizvesnosti.
Beži, Krose Od Džejms Paterson

Aleks Kros, istraživački psihijatar i detektiv, suočava se sa dva izazova koja će testirati granice njegovih veština i hrabrosti. Krim, ugledni estetski hirurg, je izašao iz zatvora sa novim identitetom, spremnim da se osveti Krosu zbog njegovog hapšenja. Dok Kros istražuje ubistvo žene i nestanak njenog deteta, paralelno se suočava sa serijom misterioznih ubistava koje haraju Vašingtonom. U vrtlogu ovih događaja, Kros ne primećuje da je postao meta opasne osobe koja ga prati i planira njegovu smrt. Džejms Paterson vešto gradi napetost i dinamiku kroz ovu priču, dok se Kros suočava sa sve većim izazovima i rizicima. “Beži, Krose” je triler koji istražuje granice ljudske hrabrosti i odlučnosti. Kroz nepredvidive obrte, misteriozne likove i neizvesnost, ova knjiga vas drži na ivici sedišta dok se Kros suočava sa nepravdom, opasnostima i traženjem istine u zamršenom labirintu zločina.

beži, krose

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Džejms Paterson - James Patterson

Džejms Paterson je autor trilera, misterija, romana za mlade i još mnogo toga. Njegova prva uspešna serija predstavljala je psihologa Aleksa Krosa.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*