Bodibilding: Anatomija (Drugo Izdanje) Od Nick Evans

recenzija pdf

Knjiga "Bodibilding: anatomija" autora Nicka Evansa predstavlja izvanredan izvor informacija za sve one koji žele da razumeju i primene principe bodibildinga kako bi postigli maksimalno povećanje mišićne mase i definiciju mišića. Ovo drugo izdanje knjige nudi detaljne anatomske ilustracije u boji i sistematičan opis načina izvođenja vežbi.
Bodibilding Anatomija (Drugo Izdanje) Od Nick Evans

Sadržaj knjige je posebno usmeren na primarne grupe mišića, uključujući ramena, grudi, leđa, ruke, noge i trbuh. Ona takođe istražuje angažovanje mišićnih zona i oblasti koje su često teško aktivirati običnim vežbama. Ova knjiga vam pomaže da razvijete jasno razumevanje toga kako da oblikujete svoje telo prema željenim rezultatima, umesto da samo nasumično povećavate mišićnu masu. Jedan od ključnih elemenata knjige je učenje kako da modifikujete tehniku izvođenja vežbi kako biste postigli željene efekte i kako da kreirate personalizovan trening program koji odgovara vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Ova knjiga je korisna kako za početnike u bodibildingu, tako i za iskusne vežbače koji žele da unaprede svoje znanje i tehniku.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*