Čakre Za Početnike Od Dejvid Pond PDF

recenzija pdf
"Čakre za početnike" je praktični vodič koji vas vodi kroz svet čakri, telesno-duhovnih energetskih vrtloga, kako biste postigli unutrašnju ravnotežu i harmoniju. Autor Dejvid Pond objašnjava kako se unutrašnja neravnoteža manifestuje kroz situacije i emocije u spoljašnjem svetu, naglašavajući važnost uravnoteženja energije na mnogim nivoima.
Čakre Za Početnike Od Dejvid Pond

Knjiga nudi razumevanje sedam čakri i njihovog delovanja, kao i praktične vežbe, meditacije i tehnike za rad sa protokom energije. Ovi alati pomažu čitaocima da prevaziđu blokade i neravnoteže koje sprečavaju njihov duhovni i emotivni napredak. Kroz jednostavne korake, čitaoci će naučiti kako da usklade svoju energiju i postignu osećaj mira i blagostanja u svakodnevnom životu. “Čakre za početnike” je neophodno štivo za sve one koji žele da istraže dublje slojeve svoje unutrašnje stvarnosti i postignu veću harmoniju sa sobom i svetom oko sebe. Pondov pristup je pristupačan i razumljiv, čineći ovu knjigu idealnim uvodom u fascinantan svet čakri za početnike i iskusne praktičare.

čakre za početnike

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*