Crne Misli Od Franc Kafka

recenzija pdf

"Crne misli" je zbirka aforizama i kratkih priča napisana od strane Franca Kafke, jednog od najuticajnijih pisaca 20. veka. Ova zbirka sadrži Kafkine tamne, introspektivne i filozofske misli koje su karakteristične za njegovu književnost.
Crne Misli Od Franc Kafka

Kroz “Crne misli”, Kafka istražuje dubine ljudske psihe, otvara pitanja postojanja, identiteta, izolacije i besmisla života. Njegovi aforizmi i priče otkrivaju mračnu stranu ljudske egzistencije i postavljaju teška pitanja koja često nemaju jednostavne odgovore. Kafkino pisanje je poznato po svom intenzitetu, jezičkoj preciznosti i dubokoj simbolici. Kroz njegove misli, on nas suočava sa nelagodnim istinama o ljudskoj prirodi i prikazuje svet kao surov, nelogičan i ponekad apsurdan. “Crne misli” su zbirka koja će izazvati čitatelje na razmišljanje, potaknuti na introspekciju i postaviti teška filozofska pitanja o postojanju i smislu života. Ova knjiga je dragocen doprinos književnosti i pruža uvid u Kafkino jedinstveno i mračno viđenje sveta. Iako Kafka nije objavljivao svoje aforizme za života, “Crne misli” nam omogućavaju uvid u njegovo duboko promišljanje o ljudskom postojanju. To je zbirka za one koji su zainteresovani za filozofsku književnost i Kafkinu jedinstvenu perspektivu na svet.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Franc Kafka - Franz Kafka

Franc Kafka je bio češki romanopisac i pisac kratkih priča, koji se smatra jednom od najvažnijih književnih ličnosti 20. veka.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*