Deca Vrline I Osvete Od Tomi Adejemi

recenzija pdf

"Deca vrline i osvete" od autorke Tomi Adejemi je drugi deo u serijalu "Legacy of Orïsha." Knjiga se bavi nastavkom priče o Zélie i Amari u svetu Oriše, gde su uspele da povrate magiju, ali su time doneli i nove izazove i opasnosti.
Deca Vrline I Osvete Od Tomi Adejemi

Nakon povratka magije, Oriša se suočava s novim izazovima, jer plemstvo i vojska takođe poseduju moći i postaju pretnja za magijsku zajednicu. Amari se bori za svoje pravo na presto i pokušava zaštititi magijske ljude od kraljičinog gneva, dok Zélie pokušava da ujedini klanove kako bi se suočili sa snažnim neprijateljem. Ova knjiga istražuje teme moći, odanosti, političkih spletki i borbe za pravdu u svetu punom magije i opasnosti. Uzbudljiva i emocionalno nabijena, “Deca vrline i osvete” obećava da će zadovoljiti čitaoce koji su se zaljubili u svet Oriše u prvom delu serijala.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*