E, Zabole Me – Suptilna Umetnost Življenja Od Mark Manson

recenzija pdf

"E, zabole me" je knjiga autora Marka Mansona koja se bavi temom suptilne umetnosti življenja i kako se suočiti sa životnim izazovima. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da se oslobode stresa i anksioznosti, i da pronađu smisao i zadovoljstvo u svakodnevnom životu.
E, Zabole Me – Suptilna Umetnost Življenja Od Mark Manson

Autor koristi različite primere iz svog života i života drugih ljudi kako bi objasnio zašto je važno prihvatiti svoje mane i nesavršenosti i kako se suočiti sa stresom i anksioznošću u današnjem svetu. On takođe daje savete o tome kako razviti mentalnu snagu, kako održati pozitivan stav i kako se povezati sa drugim ljudima na dubljem nivou.Osim toga, “E, zabole me” pruža korisne savete o tome kako da preuzmete kontrolu nad svojim životom i kako da pronađete smisao u svakodnevnom životu. Autor objašnjava kako se fokusirati na stvari koje su vam važne, kako postaviti ciljeve i kako ostvariti svoje snove.Ova knjiga je neophodna za sve one koji žele da poboljšaju svoje mentalno i fizičko zdravlje, kao i da pronađu smisao u svom životu. Mark Manson koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružio korisne informacije i savete koji će pomoći čitaocima da preuzmu kontrolu nad svojim životom i da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem. “E, zabole me” je knjiga koja će pomoći čitaocima da žive ispunjen i srećan život, i da pronađu zadovoljstvo u svakodnevnom životu.

153278_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*