Endemične Biljke Od Milić Matović, Budislav Tatić

recenzija pdf
Duboko u srži prirode krije se bogatstvo koje često ostaje nedovoljno istraženo i razumevano. U knjizi "Endemične biljke", Milić Matović i Budislav Tatić vode nas na putovanje kroz fascinantan svet biljnog endemizma.
Endemične Biljke Od Milić Matović, Budislav Tatić

Ovaj dragoceni vodič istražuje raznolikost i jedinstvenost biljnih vrsta koje su specifične za određena geografska područja. Kroz živopisne opise i predivne fotografije, čitatelji će otkriti čuda prirode koja se kriju u njihovoj neposrednoj blizini ili dalekim, egzotičnim predelima. Autori nas vode kroz različite ekosisteme i predstavljaju nam biljke koje su ključne za očuvanje biološke raznovrsnosti. Kroz ovo delo, čitatelji će razumeti važnost očuvanja prirodnih staništa i ulogu koju endemične biljke imaju u održavanju ekološke ravnoteže. “Endemične biljke” nije samo knjiga za ljubitelje prirode i botaničare, već i inspirativno putovanje koje nas podseća na divljinu i lepotu sveta koji nas okružuje. Ova knjiga je poziv da zaronimo dublje u tajne biljnog sveta i da se zauzmemo za očuvanje prirodnih resursa koji su nezamenljivi za buduće generacije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*