Gavranov Pad Od Ed Makdonald PDF

recenzija pdf
U trećoj i finalnoj knjizi trilogije "Vranino obeležje", naslovljenoj "Gavranov pad", čitaoci će biti uvučeni u svet Domena gde se političke intrige, borba za moć i suočavanje s neizvesnom sudbinom dovode do napetog vrhunca.
Gavranov Pad Od Ed Makdonald

Prošlo je šest godina otkako su se događaji prethodnih knjiga odigrali, ali Domet i dalje nisu sigurni. Iako je Saravor mrtav, a Šavadino Oko uništeno, opasnost ne jenjava. Duboki kraljevi, nosioci tajanstvenog oružja, sve više jačaju, a gradovi-države su pod pretnjom njihove moći. Čak i slobodni ljudi se suočavaju sa sudbinom da postanu težaci. Valengrad je poslednja linija odbrane, ali maršalka Davandejn, koja je odgovorna za odbranu, počinje da sumnja u svoju sposobnost da vodi. Središnji lik, Rajhalt Galharou, prošao je kroz značajne promene tokom prethodnih događaja. On je sada povučen i živi izolovano u pustinji zvanoj Jad. Iako ga ta zatrovana zemlja nije uništila, naučila ga je nešto sa svojom cenom. Rajhalt se suočava sa svojom prošlošću i bori se da razlikuje stvarnost od iluzija. Ipak, izgleda da će sudbina Domena zavisiti upravo od njega. Ova knjiga obećava da će isporučiti uzbudljiv završetak trilogije, gde se političke i lične priče prepliću dok se likovi bore da očuvaju svoj svet od opasnosti. Sa napetim odnosima, tajnama i izborima, “Gavranov pad” će verovatno odvesti čitaoce na emocionalno putovanje kroz borbu za opstanak i moć.

gavranov pad

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*