Gospodin Nadmeni Od Penelopi Vord, Vaj Kiland PDF

recenzija pdf
"Gospodin Nadmeni" je roman koji donosi priču o neočekivanom susretu i osećanjima koja prerastaju u ljubav. Kroz ovu priču, autori Penelopi Vord i Vaj Kiland istražuju kako se privlačnost i emocije mogu razviti između dve suprotnosti.
Gospodin Nadmeni Od Penelopi Vord, Vaj Kiland

Sve je počelo kao obično jutro u vozu, sve dok protagonistkinju nije opčinio momak koji je sedeo blizu nje. Njegovo ponašanje i nadmeni ton u razgovoru telefonom izazivaju mešavinu osećanja – od čuđenja do divljenja. Iako izgleda kao da veruje da je centar sveta, njegov izgled je neodoljivo privlačan. Nakon nekoliko trenutaka, momak iznenada ustaje i ispada mu telefon. Protagonistkinja odlučuje da ga uzme i posle pregledanja fotografija i kontakata, hrabro se upušta u avanturu vraćanja telefona vlasniku. Međutim, suočava se sa odbijanjem kada stigne do njegove kompanije. Situacija se komplikuje kada protagonistkinja odlučuje da ostavi telefon ispred njegove kancelarije, uz dodatak svojih provokativnih fotografija. Iako nije očekivala odgovor, momak joj ipak šalje poruku, pokrenuvši flertovanje koje postaje izuzetno uzbudljivo. Emocije se mešaju, a pre nego što se zvanično upoznaju, protagonistkinja se zaljubljuje. Njih dvoje su sušte suprotnosti, što često donosi izazove, ali i uzbuđenje. Konačno se suočavaju licem u lice, otkrivajući da privlačnost među suprotnostima može biti snažna i duboka. “Gospodin Nadmeni” istražuje put od privlačnosti do ljubavi, uz sve prepreke koje su putem. Ovaj roman nas podseća da ljubav može proizaći iz neočekivanih situacija i da često najneobičnije veze mogu biti najdublje.

gospodin nadmeni

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*