Zarobljeni U Raju Od Džudit Maknot

recenzija pdf
"Zarobljeni u raju" je roman koji nas vodi kroz uzbudljivu priču Džudit Maknot. Glavna junakinja, Elizabet Kameron, grofica od Havenhursta, osim svoje lepote i plemenite duše, nije imala mnogo toga.
Zarobljeni U Raju Od Džudit Maknot

Kao devojčica, ostala je bez roditelja, a jedinu podršku pronašla je u svom starijem polubratu Robertu. Međutim, kada je on nestao, Elizabet je naredne dve godine provela sama na oronulom imanju, vraćajući njegove dugove i pod starateljstvom svog strica. Iako je pre toga bila predstavljena društvu, jedan skandal je izopštio iz londonske elite. Svestan da vreme prolazi, stric donosi odluku da je uda. On šalje pisma svim Elizabetinim bivšim prosacima s predlogom da ona provede određeno vreme u njihovom društvu kako bi se obnovila poznanstva. Ova saznanja šokiraju Elizabet, a posebno je iznenađuje kada saznaje da je na spisku prosaca ime Ijana Tortona, opasno zgodnog zavodnika misterioznog porekla i ogromnog bogatstva – čoveka koji je i doveo u nezavidnu situaciju. U ovom romanu pratimo Elizabet dok se suočava s prošlošću i pokušava da razreši misteriju oko nestanka svog brata. Kroz očaravajuće opise i dinamične zaplete, putuje kroz raskošne dvorce, prepune lovačke kuće i tajanstvene tropske oaze. U svetu visokog društva, Elizabet će otkriti tajne, intrige i neočekivane saveze. “Zarobljeni u raju” je roman koji istražuje ljubav, tajne i predrasude u viktorijanskom dobu. Sa neodoljivim likovima, senzualnim napetostima i uzbudljivim obrtima, ova priča nas uvlači u živopisni svet aristokratije, u kojem su srce i hrabrost jedine valute koje mogu preživeti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*