I SKY Od Nenad Ilić

recenzija pdf
Naučno-fantastični roman autora Nenada Ilića je futuristička priča u duhu Matriksa.
I SKY Od Nenad Ilić knjiga

Naučno-fantastični roman autora Nenada Ilića je futuristička priča u duhu Matriksa. Roman nas uvodi u period nakon pandemije koja je trajala sedam godina i Veliki haos je napokon završen, strah od smrti je prevaziđen tokom poslednjih deset godina i to pomoću I-SKY-a. To su skladišta kompeltnih sećanja i osobina koje jedna linčnost može da poseduje i koja nakom smrti ima mogućnost komunikacije sa živima.

Odjednom, međutim šire se glasine o iznenadnom gašenju I-SKY-a. Panični strah se širi svetom. Amsterdamski stručnjak za marketing, Din izolovan je od realnosti spoljeng fizičkog sveta i dobija zadatak od korporacije I-SKY, u kojoj i radi, da napravi kampanju za smirenje publike. 

Din, koji je do tada uživao u svojoj izolaciji i samoći, upoznaju mladu ženu za koju kasnije shvata da je sasvim suprotno od onoga šta je verovao.

Ovaj roman nije nešto što se do sada videli. Nenad Ilić u svom neverovatnom delu prikazuje duhovne teme, kao i sjajno odrađenu naučnu fantastiku. Uz sve to nalazimo elemente ljubavnog romana koji zaista kompletira ovo delo.

Zaviri u knjigu

i sky knjiga pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*