Intermedijarni Prostor Žene Od Branka Begovac

recenzija pdf
"Intermedijarni prostor žene" je predivna zbirka pesama autorke Branke Begovac koju možemo čitati kao poeziju, ali i kao knjigu zapisanih iskustava iz života. Kroz svaku pesmu, Branka Begovac hrabro i vešto tka priču o detinjstvu, odrastanju i postajanju ženom, majkom i osobom koja se brine za druge, ali istovremeno ne okreće glavu od slika i prizora koji donose nežne talase ili potrese u njen/nas život.
Intermedijarni Prostor Žene Od Branka Begovac

U ovoj zbirci pesama, autorka nas vodi na emocionalno putovanje kroz različite faze ženskog iskustva. Kroz njen izvanredan izražaj i duboku introspekciju, pesme otkrivaju dubinu i slojevitost ženskog bića. Branka Begovac hrabro istražuje teme kao što su identitet, ljubav, majčinstvo, tuga i radost, pružajući nam intiman uvid u svoje iskustvo, ali istovremeno dotičući univerzalne aspekte ženske egzistencije. “Intermedijarni prostor žene” je knjiga koja nas osvaja svojom poetskom snagom, autentičnošću i dubinom. Kroz svoje reči, Branka Begovac uspeva da oživi svaki trenutak, da nas dotakne i poveže s našim sopstvenim iskustvima. Ova zbirka pesama je izuzetno čitljiva i emotivno snažna, ostavljajući nas zamišljenima i promišljajućima o sopstvenom putovanju kroz život i ulozi žene u svetu. Uživajte u ovoj predivnoj zbirci pesama “Intermedijarni prostor žene”, koja nas podstiče da sagledamo i proslavimo sve nijanse ženskog iskustva i da pronađemo svoje mesto u svetu koji nas okružuje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*