Ishrana Za Osobe 0 Krvne Grupe Od Igor Rostislavovič Kirejevskij

recenzija pdf
"Ishrana za osobe 0 krvne grupe" je knjiga autora Igora Rostislavoviča Kirejevskog, koja se bavi temom pravilne ishrane za osobe sa 0 krvnom grupom. Ova knjiga je namenjena svima koji su zainteresovani za zdravu ishranu i žele da nauče kako da pravilno kombinuju namirnice kako bi dobili najbolje nutritivne vrednosti.
Ishrana Za Osobe 0 Krvne Grupe Od Igor Rostislavovič Kirejevskij

Autor pruža detaljne informacije o karakteristikama osoba sa 0 krvnom grupom i kako odabrati namirnice koje će im najviše odgovarati. Knjiga sadrži različite vrste hrane, uključujući meso, ribu, povrće, voće i druge namirnice, koje su posebno pogodne za osobe sa 0 krvnom grupom. Autor objašnjava zašto su ove namirnice korisne i kako ih kombinovati sa drugim namirnicama kako bi se postigla optimalna ishrana.Osim toga, “Ishrana za osobe 0 krvne grupe” pruža korisne savete o tome kako se pravilno koriste namirnice u cilju unapređenja zdravlja kod osoba sa 0 krvnom grupom. Autor daje savete o tome kako kombinovati različite vrste hrane, kako pripremiti hranu, kao i kako pratiti napredak u razvoju zdrave ishrane.Ova knjiga je neophodna za sve osobe sa 0 krvnom grupom koje žele da unaprede svoje zdravlje kroz pravilnu ishranu. Autor koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružio korisne informacije i savete koji će pomoći čitaocima da razviju zdravije navike ishrane. “Ishrana za osobe 0 krvne grupe” je knjiga koja će pomoći čitaocima da poboljšaju svoje zdravlje kroz pravilnu ishranu i razviju bolje navike ishrane koje će trajati ceo život.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*