Iskrena Varalica Od Tuve Janson

recenzija pdf
"Iskrena varalica" je jedan od najistaknutijih romana autorke Tuve Janson. Ovaj roman postavlja pitanja o samoći i zajednici, umetnosti i životu, ljubavi i mržnji, ali iz nešto mračnije perspektive.
Iskrena Varalica Od Tuve Janson

U selu koje je večito zatrpano snegom, ove godine svi pričaju o Katri Kling i Ani Emelin. Katri je čudakinja sa žutim očima koja živi sa svojim mlađim bratom i bezimenim psom. Ona odbija da se povinuje lažima koje podržava moderno društvo i ima sposobnost da otkrije pravi uzrok svakog problema. Sa druge strane, Ana je starija ilustratorka dečjih knjiga, povučena ali cenjena meštanka. Ona živi u velikoj kući i izlazi samo kada sneg počne da se topi kako bi slikala šumu. Ana poseduje nešto što Katri želi, i kako bi to dobila, Katri će preuzeti kontrolu nad Aninim životom i domaćinstvom. Dok proleće sve više približava sebi i sneg polako nestaje, istina će biti otkrivena i pravo lice iskrene varalice će se pokazati. Ali da li je varalica zaista osoba na koju ste prvo pomislili? “Iskrena varalica” nas vodi na intrigantno putovanje koje postavlja pitanja o identitetu, manipulaciji i ljudskoj prirodi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*