Izazov U Sumrak Od Lisa Klejpas

recenzija pdf
"Izazov u sumrak", knjiga autorke Lisa Klejpas, vodi nas u uzbudljivu priču o Popi Hatavej, koja je nakon treće sezone u Londonu bila spremna da okonča svoje devojaštvo.
Izazov U Sumrak Od Lisa Klejpas

Kada je šarmantni Majkl Bejning izjavio svoju ljubav prema njoj, Popi je bila očarana i verovala je da je pronašla svoju srodnu dušu. Međutim, zbog nesrećnog slučaja, poslednje pismo koje je Majkl poslao završilo je u rukama nestašnog ljubimca njene sestre, i Popi je odlučila da ga pronađe po svaku cenu. Njena potraga vodi je do tajnog prolaza u Ratlidž hotelu, gde susreće Harija Ratlidža, šarmantnog i beskrupuloznog zavodnika koji je vlasnik hotela. Iako joj je ukrao poljubac, Popi moli Harija da zadrži sve u tajnosti iz straha od osramoćenja. Međutim, Hari ne može da izbriše Popi iz svog uma i oseća snažnu privlačnost prema inteligentnoj lepotici. Kada Majkl odbaci Popinu ljubav pod pritiskom svoje porodice, Hari vidi priliku i izazov koji ne može da odoli – da zavede devojku sa slomljenim srcem i ubedi je da se uda za njega. Ali kako se upušta u igru zavođenja, Hari ne sluti da će biti pobeđen u sopstvenom izazovu. “Izazov u sumrak” je roman ispunjen strašću, preokretima i neočekivanim osećanjima, dok Hari i Popi otkrivaju da ljubav može biti najveći izazov koji su ikada iskusili.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*