Jednostavna Strast Od Ani Erno

recenzija pdf
Jednostavna strast, roman Ani Erno, prati život glavne junakinje, profesorke srednjih godina, koja živi u predgrađu Pariza. Od septembra prethodne godine, sve što je radila bilo je očekivanje telefonskog poziva i posete jednog muškarca.
Jednostavna Strast Od Ani Erno

Iako je ta veza vezana za oženjenog stranca koji je na službenom putu u Parizu, istina je da su predmet ove priče strast i ne sam muškarac. Još pre samo nekoliko decenija, stid je obuzimao sve, posebno žene. Pravila su bila jasna – ne zatrudneti pre braka, obavezno zatrudneti nakon venčanja, živeti u skladu s očekivanjima kao što su ugledan muž, dobar posao i sopstveni stan. Međutim, došlo je do revolucije oslobađanja koja se proširila na sve aspekte života – od prikazivanja pornografskih filmova na televiziji do unutrašnjeg preporoda koji je uvek nalazio izraz u umetnosti. U ovom romanu, Ani Erno rečima oblikuje sećanja i osećanja, stvarajući književno delo koje spaja lično i intimno s univerzalnim što postoji u svima nama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Ani Erno - Annie Therese Blanche Erno

Annie Therese Blanche Erno (bivše prezime Duchesne; rođena 1. septembra 1940) je francuska književnica, profesorica književnosti i nobelovka.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*