Kako Da Izlečite Svoj Život Od Lujza Hej

recenzija pdf
"Kako da izlečite svoj život" je knjiga autorke Lujze Hej, koja se bavi temom isceljenja kroz pozitivne afirmacije i promenu načina razmišljanja. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim životom i da poboljšaju svoje mentalno i fizičko zdravlje.
Kako Da Izlečite Svoj Život Od Lujza Hej

Autorka objašnjava kako negativne misli i emocije mogu uticati na fizičko zdravlje, i kako pozitivne afirmacije i promena načina razmišljanja mogu dovesti do isceljenja. Kroz brojne primere iz prakse, Lujza Hej nam pokazuje kako pozitivne afirmacije mogu da pomognu u prevazilaženju straha, besa, krivice i drugih negativnih emocija.Osim toga, “Kako da izlečite svoj život” pruža korisne savete o tome kako da se pripremite za pozitivne promene u životu. Autorka objašnjava kako da se oslobodimo starih uverenja i ograničenja, kako da uspostavimo zdrave odnose sa drugima, i kako da pronađemo svoj životni put i svrhu.Ova knjiga je neophodna za sve one koji žele da poboljšaju svoje mentalno i fizičko zdravlje, kao i da steknu veću kontrolu nad svojim životom. Lujza Hej koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružila korisne informacije i savete koji će pomoći čitaocima da prevaziđu svoje mentalne i emocionalne izazove, i da ostvare svoje životne ciljeve. “Kako da izlečite svoj život” je knjiga koja će pomoći čitaocima da promene svoj život na bolje i da postanu najbolja verzija sebe.

kakodaizlecitesvojzivot_1-24.str_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*