Katarina – Zamka Za Katarinu Od Žilijet Benconi

recenzija pdf
"Katarina - Zamka za Katarinu" je istorijski roman koji nas vodi u 15. vek, tokom perioda sukoba i promena u Francuskoj, kroz priču o Katarini i njenom suočavanju s izazovima u porodičnom zamku.
Katarina - Zamka Za Katarinu Od Žilijet Benconi

Radnja romana se odvija 1436. godine, u vreme kada Englezi napuštaju teritoriju Arasa. U ovom turbulentnom periodu, Arno de Monsalvi se pridružuje borbama, ostavljajući Katarinu samu u porodičnom zamku. Dok se on bori na bojnom polju, Katarina ostaje da se izbori sa svim opasnostima koje se nadvijaju nad njom. Kroz priču, Žilijet Benconi istražuje Katarinino samopouzdanje, snagu i odlučnost da se suprotstavi izazovima koji je okružuju. U vreme kada žene nisu imale mnogo prava i uticaja, Katarina se mora osloniti na svoju hrabrost i pamet kako bi zaštitila svoju porodicu i zamak. “Katarina – Zamka za Katarinu” donosi istorijsku sliku o životu u srednjem veku, prateći Katarinu u njenim naporima da sačuva svoj zamak i porodicu. Priča istražuje borbu za opstanak, hrabrost u suočavanju s neprijateljima i očuvanje identiteta u vreme promena. Kroz Katarininu priču, roman nas podseća na snagu pojedinaca da se izbore sa izazovima i na važnost otpora protiv teškoća koje život može doneti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*