Kći Plantažera Čaja Od Dženet Maklaud Troter PDF

recenzija pdf
Upustite se u romantičnu i uzbudljivu priču smeštenu u prelepe indijske brda Asama, koja će vas provesti kroz životnu avanturu Klarise Belhejven, jedne od kćeri velikog zemljoposednika plantaže čaja.
Kći Plantažera Čaja Od Dženet Maklaud Troter

Kada je imala osamnaest godina, Klarisin idiličan život počinje da se menja. Plantaža čaja, koja je bila njena i njene porodice duša, polako tone u propast, a njena porodica se suočava s gubitkom voljene supruge i majke. U senci tih promena, Klarisa se brine za mlađu sestru Olivi, potrebnu nežnosti i pažnje. U vrtlogu izazova, pojavljuje se hrabri Vesli Robson, takođe vlasnik plantaže čaja. Sa poslovne tačke gledišta, Vesli je njen rival, ali privlači ga Klarisina inteligencija i lepota. Ljubav između njih dvoje cveta, ali neočekivana smrt njenog oca prisiljava Klarisu i Olivi da napuste Indiju i započnu novi život u Engleskoj. U Engleskoj, svet je potpuno drugačiji. Klarisu okružuje siromaštvo, a Prvi svetski rat donosi još veće izazove. Rad u pabu postaje Klarisin svakodnevni život, boreći se da preživi i obezbedi svoju sestru. I pored teškoća, Klarisa ne gubi svoj san – san da otvori čajdžinicu koja će biti utočište i podrška ženama iz njenog okruženja. U trenutku kada sve deluje izgubljeno, Vesli ponovo ulazi u njen život, sa sobom donoseći dugo čuvanu tajnu iz prošlosti. “Kći Plantažera Čaja” je roman o snazi ljubavi, hrabrosti i upornosti, dok Klarisa putuje od plantaža čaja u Indiji do neizvesnosti Engleske, u potrazi za svojim mestom u svetu i za pravdom koju zaslužuje.

kći plantažera čaja

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*