Klanica Od Li Čajld

recenzija pdf
Ocena:(Ocena: 4.5 od 5. Ukupno: 2)

"Klanica" je uzbudljivi kriminalistički triler autorke Li Čajld. Ova napeta knjiga vodi nas u svet misterioznih ubistava, intriga i tajni.
Klanica Od Li Čajld

Glavni lik, Džek Ričer, bivši vojni policajac i slobodnjak, neočekivano se nađe u malom gradu nazvanom Klanica nakon što je dobio tajanstven poziv. Kada stigne, otkriva da je mesto preplavljeno nasiljem i zaverama.Džek se suočava sa zlokobnim ubistvima i otkriva tragove koji ga vode do mračnih tajni koje su duboko ukorenjene u prošlosti Klanice. Njegova hrabrost i veštine istraživanja stavljaju ga na tragu opasnog neprijatelja koji želi da sačuva tajne po svaku cenu.U svojoj potrazi za istinom, Džek se suočava sa nemilosrdnim protivnicima i mora da koristi sve svoje veštine borbe kako bi preživeo i razotkrio mračnu tajnu koja se krije iza zidova Klanice.“Klanica” je triler koji će vas držati u neizvesnosti i uzbuđenju. Čajld vešto gradi atmosferu napetosti i stvara kompleksne likove koji se suočavaju sa zločinima i opasnostima. Ova knjiga je za ljubitelje kriminalističkih romana koji žele da se prepuste uzbudljivoj priči o otkrivanju tajni i borbi za pravdu.

Audio Opis

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Li Čajld - Lee Child

Lee Child, pravim imenom James Dover Grant, rođen je 29. oktobra 1954. godine u Coventryju, Engleska. On je britanski pisac poznat po svojoj seriji trilera o Jacku Reacheru.


Više O Autoru

2 0 komentara

  1. Marko
  2. Marija J

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*