Ključ Hrabrosti Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Ključ hrabrosti" je treća knjiga u uzbudljivoj trilogiji "Ključevi" autorke Nore Roberts, koja nas vodi kroz putovanje hrabrosti i odlučnosti glavne junakinje.
Ključ Hrabrosti Od Nora Roberts

Zoi Makort nije imala lak život. Kao tinejdžerka je ostala trudna i napustila sirotinjski kamp u Zapadnoj Virdžiniji, uprkos nedostatku podrške. Bez obzira na sve prepreke, uspela je završiti školu i stvoriti dom za sebe i svog sina u prelepom gradiću Plezent Veli. Sada je njen red da krene u potragu za poslednjim ključem. Kao samohrana majka, Zoi rizikuje mnogo više od drugih. Ipak, njena hrabrost i odlučnost, kao i unutrašnji duh ratnice, nikada je ne napuštaju. Spremna je da brani svoje dete i prijatelje do kraja. Kada dođe trenutak odluke i suočavanja sa mračnim silama, Zoi će prihvatiti pomoć Bredlija Vejna kako bi ostvarila svoje snove i zajedno ostvarili svoje ciljeve. “Ključ hrabrosti” ističe snagu i volju jedne žene da se izbori s izazovima života i suoči s tajnama i pretnjama koje dolaze. Nora Roberts nas uvlači u svet magije, avanture i ljubavi, dok pratimo Zoinu borbu za sreću i sigurnost svoje porodice. Ova treća knjiga trilogije “Ključevi” donosi uzbudljiv završetak priče, sa slojevitim likovima, napetom radnjom i snažnim emocionalnim nabojem. “Ključ hrabrosti” će vas držati zakačenima za stranice, dok otkrivate tajne, borite se s tamom i navijate za hrabre junake koji se suočavaju s neizvesnom sudbinom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*