Komplet 1-10 Od Vladimir Megre

recenzija pdf
"Komplet 1-10" je kolekcija knjiga ruskog pisca Vladimira Megrea koja se sastoji od deset knjiga iz serijala "Zemlja kroz vreme", koji se bavi životom i iskustvima autora sa sibirskim Anastasijom, ženom koja živi u divljini sibirskih šuma i ima izuzetna znanja o prirodi, ljudskom umu i duhovnosti.
Komplet 1-10 Od Vladimir Megre

U ovom serijalu, Megre opisuje svoje putovanje po sibirskim šumama i susret sa Anastasijom, koja mu je pružila uvid u tajne prirode, duhovnosti i ljudskog uma. Kroz razgovore sa Anastasijom, Megre istražuje teme kao što su zdravlje, obrazovanje, ekologija, društvene norme i vrednosti, duhovnost i održivi razvoj.Svaka knjiga u serijalu pruža čitaocima nova saznanja i uvide, te je “Komplet 1-10” neophodan za sve ljubitelje knjiga koje se bave duhovnošću, ekologijom i održivim razvojem. Osim toga, ovaj serijal nudi zanimljive i intrigantne priče, uzbudljive avanture i raznolike likove koji se bave pitanjima koja su važna za naše vreme.“Komplet 1-10” Vladimira Megrea je knjiga koja će vas inspirisati da razmišljate na drugačiji način o svom životu i svetu oko sebe, te da se okrenete prirodi i duhovnosti kako biste postigli unutrašnji mir i ravnotežu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*