Koplje Svetog Georgija #2 Deo Od Aleksandar Tešić

recenzija pdf
Autor trilogije o Milošu Obiliću, Aleksandara Tešić, u svojoj drugoj knjizi donosi nam još uzbudljviju, lepše napisanu i maštovitiju priču. 
Koplje Svetog Georgija #2 Deo Od Aleksandar Tešić knjiga

Roman “Koplje svetog Georgija” je umereno opterećen sa stvarnim istorijskim činjenicama i događajima, a više zasnovan na piščevoj mašti i fantaziji. Autor je svojim čitaocima pružio nekoliko prelepih poglavlja, pravih bisera kako kažu, što vas podseća kako je lepo čitati ovakve knjige. 

Poslednja poglavlja romana su katarza, uzbuđenje je na samom vrhuncu a prelepi fantastični i mitski motivi ovo sve dopunjuju. Ujedno nas autor podsetio na mnoštvo arhaičnih reči, što je pravo osveženje.

Sigurni smo da su svi u momentima čitanja ove knjige bar na trenutak hteli da zajaču Ždralina, zabodu zastavu Nemanjića na široko polje kao znak još jedna pobede naših slavnih predaka.

Zaviri u knjigu

Koplje Svetog Georgija #2 Deo Od Aleksandar Tešić pdf knjiga

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*