Krvna Magija Od Nora Roberts

recenzija pdf
Zakoračite u začarani svet sukoba i strasti u "Krvnoj magiji", zadnjem tomu trilogije o porodici O'Dvajer od pera majstora pričanja priča, Nore Roberts. U ovoj uzbudljivoj završnici, otkrijte sudbinu Brane, omiljenog člana porodice O'Dvajer, koja se suočava sa surovim usudom i dubokim osećanjima.
Krvna Magija Od Nora Roberts

Brana je oduvek bila izdvojena, živeći usamljenički život bez ljubavi. Njeno srce pripada Finbaru Berku, ali njihova ljubav je zabranjena plodovima vekovnog nesporazuma između njihovih porodica. Dok osećaju neizmernu privlačnost jedno prema drugome, prošlost i nepomirljiva netrpeljivost njihovih porodica drže ih odvojenim, zatočenim u okovima tajanstvene i mračne istorije. Dok se Brana i Finbar suočavaju sa nepremostivim preprekama koje se izdižu između njih, senka opasnosti se nadvija nad obe porodice. Sada, više nego ikad, sudbine porodica O'Dvajer i Berko su isprepletene u magičnom konfliktu koji će testirati granice njihove ljubavi i vernosti. Moraće da se suoče sa svojim strahovima, prošlošću i verovanjima kako bi pronašli put do sreće. Nora Roberts vas vodi na nezaboravno putovanje kroz strastvene emocije i tajanstvene sile koje oblikuju sudbinu likova. “Krvna magija” je roman koji vas uvlači duboko u svet osećanja i magije, dok se junaci bore za ljubav i istinu u okruženju gde se prošlost, sadašnjost i budućnost isprepliću u čarobnoj harmoniji. Ova knjiga je posvećena svima koji veruju u moć ljubavi da prevaziđe sve prepreke i pronađe svetlost i sreću čak i u najmračnijim vremenima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*