Ljubavnik Ledi Četerli Od Dejvid Herbert Lorens PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Ljubavnik Ledi Četerli" je roman napisan od strane Dejvida Herberta Lorensa, poznatog engleskog pisca. Ova knjiga je kontroverzna i senzualna priča koja istražuje teme seksualnosti, ljubavi i društvenih normi.
Ljubavnik Ledi Četerli Od Dejvid Herbert Lorens

Roman prati priču o Konstanci Četerli, mladoj ženi koja se udaje za bogatog aristokratu, lorda Kliforda Četerlija. Međutim, u njenom braku nema strasti i intimnosti, a ona se pronalazi u intenzivnoj i tajnoj ljubavnoj vezi s Oliverom Melotom, mladim zemljoradnikom. “Ljubavnik Ledi Četerli” istražuje teme seksualne emancipacije, individualne slobode i društvenih predrasuda. Lorensov izazovni stil pisanja i njegova hrabra istraživanja seksualnosti izazvali su kontroverze u vreme kada je roman objavljen, ali su takođe izazvali i pažnju i interesovanje publike. Roman nas vodi kroz kompleksnu psihologiju likova i njihove unutrašnje borbe između ljubavi, želje, moralnosti i očekivanja društva. Lorens pruža duboke introspekcije u misli i osećanja glavnih likova, oslikavajući njihove unutarnje konflikte i strasti. “Ljubavnik Ledi Četerli” je roman koji izaziva čitaoca da razmišlja o moralnim pitanjima, slobodi izbora i prirodi ljubavi. Lorensova hrabrost u suočavanju sa tabu temama i njegov izvanredan stil pisanja čine ovaj roman zaista provokativnim i nesvakidašnjim književnim delom.

LadyChatterley_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*