Logopedove Pitalice Za Pričalice Od Dragana Dženepoljac, Danijela Rodić

recenzija pdf
"Logopedove pitalice za pričalice" je knjiga autorke Dragane Dženepoljac i Danijele Rodić, koja se bavi logopedskim vežbama za decu. Ova knjiga je namenjena roditeljima, učiteljima, logopedima i drugim profesionalcima koji rade sa decom u cilju unapređenja govornih veština i komunikacije.
Logopedove Pitalice Za Pričalice Od Dragana Dženepoljac, Danijela Rodić

Autorke se fokusiraju na pitalice koje će pomoći deci da razviju svoj rečnik, logičko razmišljanje i kreativnost. Knjiga sadrži različite vrste pitalica, uključujući asocijacije, zagonetke, igre rečima, anagrame, riječi koje fale i druge.Osim toga, knjiga “Logopedove pitalice za pričalice” pruža i korisne savete o tome kako se pravilno koriste ove pitalice u cilju unapređenja govornih veština kod dece. Autorke daju savete o tome kako motivisati decu da učestvuju u igri, kako prilagoditi vežbe deci sa posebnim potrebama i kako pratiti napredak u razvoju govornih veština.Ova knjiga je neophodna za sve one koji rade sa decom u cilju unapređenja govornih veština i komunikacije. Autorke koriste svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružile korisne informacije i savete koji će pomoći deci da razviju svoje govorne veštine na najbolji mogući način. “Logopedove pitalice za pričalice” je knjiga koja će pomoći deci da uživaju u učenju i razvijaju svoje govorne veštine na kreativan i zabavan način.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*