Lovačka Družina Od Lucy Foley

recenzija pdf
"Lovačka družina" Lucy Foley je napeti triler koji se odvija tokom novogodišnje večeri u udaljenom planinskom skijalištu, gde devet prijatelja odlučuje da zajedno provedu praznik. Međutim, iza fasade veselja i sjećanja na prošle dane, kriju se duboko skrivene tajne koje će dovesti do misterioznog zločina.
Lovačka Družina Od Lucy Foley

Priča istražuje dinamiku između likova, kako njihove odnose iz prošlosti, tako i trenutne napetosti i konflikte. Svaki od njih nosi svoje tajne, i kako veče odmiče, postaje sve jasnije koliko su te tajne opasne. Lucy Foley je majstorica u stvaranju napetosti i atmosfere misterije, i “Lovačka družina” će vas držati u neizvesnosti dok pokušavate da otkrijete ko je počinio zločin i šta se zaista dešava među ovim prijateljima. Ako volite trilere sa složenim likovima i neočekivanim preokretima, ova knjiga će vas sigurno zainteresovati.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lusi Foli - Lucy Foley

Lucy Foley je britanska autorka koja se proslavila svojim trilerima i romanima misterije. Pre nego što se okrenula fikciji, Foley je radila kao urednica fikcije u jednoj izdavačkoj kući, što joj je pružilo duboki uvid u svet književnosti.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*