Maigret: Pietr Letonac Od Žorž Simenon

recenzija pdf

"Maigret: Pietr Letonac" autora Žorža Simenona predstavlja uzbudljiv početak serijala o francuskom komesaru Megreu. U ovoj knjizi pratite dogodovštine komesara Megrea dok se suočava sa surovom i beskrupuloznom bandom, čije stope ostaju označene samo leševima. Megre će se morati suočiti sa smrtonosnim opasnostima dok pokušava da razreši tajanstvene zločine.
Maigret Pietr Letonac Od Žorž Simenon

Ova knjiga uvodi nas u svet komesara Julesa Megrea, čoveka sa oštrim umom i neustrašivim karakterom. Megre se suočava sa slučajem koji ga vodi duboko u mračne tajne i kriminalne mreže. Dok istražuje brutalne zločine i traga za istinom, on će se suočiti sa opasnostima koje mu prete životom. Kroz napetu priču, pratimo kako Megre koristi svoje analitičke sposobnosti i hrabrost kako bi otkrio suštinske istine koje leže ispod površine. “Maigret: Pietr Letonac” je uvod u serijal koji istražuje misteriozne zločine i kompleksne likove u Parizu. Žorž Simenon vešto gradi atmosferu napetosti i neizvesnosti, vodeći čitaoca kroz labirinte tajni i intriga. Ova knjiga vas drži u neizvesnosti dok pratite kako Megre pokušava da razreši zagonetne slučajeve i suoči se sa izazovima koji mu dolaze na putu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Žorž Simenon - Georges Simenon

Rođen je tokom oluje u Liježu, 10 minuta iza ponoći u petak, 13. februara 1903. godine, ali njegova sujeverna majka je insistirala da je rođenje registrovano za najpovoljniji četvrtak.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*