Marko Marković: Rob I Gospodar Mikrofona Od Miroslav Nešić

recenzija pdf
Ova knjiga je posvećena životu i karijeri Marka Markovića, poznatog novinara čija su izuzetna reporterska veština, popularne emisije i originalne ideje zauzele važno mesto u jugoslovenskom novinarstvu. Autor Miroslav Nešić se bavi detaljnim istraživanjem Markovićevog načina razmišljanja, rada i profesionalnih principa koji su mu doneli ugled u novinarskoj struci.
Marko Marković Rob I Gospodar Mikrofona Od Miroslav Nešić

Knjiga se posebno fokusira na Markovićev doprinos razvoju sportske radio-reportaže i nastanak kultnih emisija kao što su “Sportski Pregled,” “Indirekt,” i “Sportska Subota” na Radiju 202. Takođe, istražuje saradnju Marka Markovića sa drugim novinarima, snimateljima, i rediteljima. Ova knjiga će zasigurno biti od interesa za novinare i medijske profesionalce, ali i za sve one koji su pratili Markovićev rad i žele da saznaju više o njegovom doprinosu jugoslovenskom novinarstvu i sportskom radiju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*