Moj Otac Pablo Eskobar Od Huan Pablo Eskobar

recenzija pdf
"Moj otac Pablo Eskobar" (Mi padre Pablo Escobar) je memoarska knjiga Huan Pabla Eskobara, sina slavnog narko bos-a iz Kolumbije, Pabla Eskobara.
Moj Otac Pablo Eskobar Od Huan Pablo Eskobar

U knjizi, Huan Pablo otkriva svoje uspomene i iskustva kao sin jednog od najpoznatijih kriminalaca u istoriji. On govori o svom odnosu sa ocem, ali i o sopstvenoj borbi da se distancira od njegovog nasleđa. Huan Pablo se suočava sa brojnim izazovima zbog svoje porodične istorije i trudi se da nađe svoje mesto u svetu van očeve senke.

Kroz svoju priču, Huan Pablo pruža nam uvid u porodični život Eskobarovih, kao i u njihov uticaj na kolumbijsku i svetsku politiku. On takođe govori o svojoj borbi da se suoči sa stigmom koja prati njegovo ime i sa osećajem krivice zbog očeve zloupotrebe moći.

“Moj otac Pablo Eskobar” je knjiga koja će privući ljubitelje memoara i kriminalističke literature, ali i one koji su zainteresovani za istoriju Latinske Amerike i svetske politike. Huan Pablo Eskobar nam pruža jedinstvenu perspektivu na život u senci jednog od najvećih narko bosova u istoriji, dok istovremeno istražuje teme kao što su identitet, porodica i nasleđe.

Zaviri u knjigu

moj_otac_pablo_eskobar_o_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*