Moji Izumi Od Nikola Tesla

recenzija pdf
"Moji izumi" od Nikole Tesle je knjiga koja sadrži zbirku eseja, članaka i pisama koje je Tesla napisao tokom svog života. Ova knjiga pruža uvid u um i rad ovog čuvenog srpskog izumitelja, koji je dao ogroman doprinos razvoju nauke i tehnologije.
Moji Izumi Od Nikola Tesla

Tesla u knjizi opisuje svoje izume, koji su bili revolucionarni za njegovo vreme, kao što su na primer izum polifaznog sistema električne energije, bežični prenos električne energije, rendgenski zraci i radio. U svojim esejevima, Tesla se takođe bavi temama poput nauke, filozofije, umetnosti i religije.“Moji izumi” je knjiga koja će privući čitaoce koji se interesuju za nauku i tehnologiju, kao i za život i rad Nikole Tesle. Ova knjiga pruža uvid u način razmišljanja i rada ovog genija, koji je svojim izumima zauvek promenio svet. Knjiga je napisana na jednostavan način, što omogućava da je razumeju i ljudi koji se ne bave naukom.

Audio Knjiga

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*