Muzička Kultura 8, Udžbenik + CD Od Marija Brajković

recenzija pdf
"Muzička Kultura 8, Udžbenik + CD" autora Marije Brajković je sveobuhvatan udžbenik namenjen učenicima osmog razreda koji se bave proučavanjem muzičke kulture. Ova knjiga, zajedno sa pratećim CD-om, pruža bogat materijal za razumevanje i istraživanje različitih aspekata muzike i njenog značaja u društvu.
Muzička Kultura 8, Udžbenik + CD Od Marija Brajković

Marija Brajković, iskusna muzička pedagoginja, vodi učenike na putovanje kroz različite periode muzičke istorije, stilove, kompozitore i njihova remek-dela. Udžbenik pokriva širok spektar tema, uključujući muzičke elemente (ritam, melodijski i harmonijski koncepti), muzičku notaciju, instrumente, vokalnu muziku, folklor, klasičnu muziku, popularnu muziku i druge relevantne teme.Prateći CD pruža audio materijal koji ilustruje različite stilove i primerke muzike, omogućavajući učenicima da čuju i istraže različite žanrove i izvođače. Ovo je koristan resurs koji dopunjuje udžbenik i omogućava učenicima da steknu praktično iskustvo u slušanju i razumevanju muzike.“Muzička Kultura 8, Udžbenik + CD” je interaktivni i informativan materijal koji podstiče učenike da se aktivno uključe u proces učenja i da razvijaju svoje muzičke veštine i razumevanje. Udžbenik je struktuiran na sistematičan način, pružajući jasno objašnjenje ključnih pojmova i koncepta, uz brojne primere i vežbe.Ova knjiga je vredan izvor znanja za sve koji su zainteresovani za muziku, bez obzira da li su početnici ili već imaju određeno iskustvo. “Muzička Kultura 8, Udžbenik + CD” je dragocen resurs za nastavnike, učenike i sve koji žele da prošire svoje znanje o muzičkoj kulturi i uživaju u lepoti muzike.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*