Na Stolu Kruh / Bread On The Table Od Dragutin Tadijanović, Dennis Ward

recenzija pdf
"Na stolu kruh / Bread on the Table" je zbirka poezije koju su zajedno stvorili Dragutin Tadijanović i Dennis Ward. Ova zbirka poezije je obogaćena predivnim grafikama koje dodatno upotpunjuju i vizualno nadopunjuju Tadijanovićeva poetska dela.
Na Stolu Kruh Bread On The Table Od Dragutin Tadijanović, Dennis Ward

Dragutin Tadijanović je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih pesnika, čiji stihovi odišu dubokim emotivnim nabojem i lirskom snagom. Kroz svoje pesme, Tadijanović istražuje teme kao što su ljubav, priroda, usamljenost i prolaznost, dok istovremeno otkriva lepotu svakodnevnih trenutaka. Grafike koje je stvorio Dennis Ward dodaju vizuelnu dimenziju Tadijanovićevim pesmama. One oživljavaju i produbljuju emocionalnu i slikovitu prirodu stihova, stvarajući harmoničnu simbiozu između reči i slika. “Na stolu kruh / Bread on the Table” je zbirka koja će očarati čitaoce svojim spojem poetske lepote i vizuelne umetnosti. Ova zbirka je ne samo bogatstvo Tadijanovićevih stihova, već i vizuelno iskustvo koje će nas inspirisati i podstaći na dublje razmišljanje o svetu oko nas. Uz poeziju i grafike koje se međusobno nadopunjuju, “Na stolu kruh / Bread on the Table” je knjiga koja će privući ljubitelje poezije i vizualne umetnosti. To je pravo umetničko delo koje nas poziva da se uronimo u magičan svet reči i slika.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*