Nakon Predaje Od Kendall Ryan

recenzija pdf
"Nakon predaje" je provokativna knjiga autorke Kendall Ryan koja nam donosi priču o McKenni i Knoxu, čiji je odnos obogaćen strastvenom i intenzivnom vezom. McKenna se ne odbija od činjenice da je Knox zavisnik od seksa, naprotiv, ona uživa u njihovoj vezi i pronalazi zadovoljstvo u intenzivnosti koju deli sa njim.
Nakon Predaje Od Kendall Ryan

Međutim, uprkos njihovom strastvenom odnosu, iznenada će se pojaviti problem koji je povezan sa McKenninom prošlošću. Taj problem će izazvati nemir i nesigurnost u njenom životu, a možda će dovesti i u pitanje njihovu vezu. Kroz ovu priču, Kendall Ryan nas vodi na putovanje kroz emotivne izazove i unutarnje borbe glavne junakinje. McKenna će morati da se suoči sa svojim strahovima i donese teške odluke koje će oblikovati njenu budućnost i sudbinu. “Nakon predaje” nas tera da razmišljamo o važnosti suočavanja sa svojom prošlošću i preispitivanju svojih izbora u ljubavi i životu. Ova knjiga će nas držati u napetosti do samog kraja, donoseći nam složene likove i slojevite emocije koje će nas zauvek obeležiti. Uđite u svet McKenne i Knoxa i otkrijte kako će se nositi sa svojim izazovima i da li će njihova veza preživeti test vremena i životnih prepreka.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*