Nebo Nema Miljenike Od Erih Marija Remark PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Nebo nema miljenike", roman Eriha Marija Remarka, istražuje temu ljubavi koja nije obična i ne poznaje uobičajena pravila.
Nebo Nema Miljenike Od Erih Marija Remark

Glavna junakinja, Lilijan, suočava se sa smrtonosnom bolešću, ali pre nego što umre, odlučuje da živi punim plućima. Odbija da svoj život provede vezana za bolnički krevet i umesto toga želi da istraži svet, da putuje kroz Evropu, da poseti gradove poput Pariza i Venecije. Lilijan je lepa i harizmatična, a kroz svoja putovanja upoznaje klerfeua, vozača auto-trka, koji deli njenu strast za trenutkom. Njih dvoje se povezuju kroz svoj način života koji je usredsređen na sadašnji trenutak, a ta neobična veza postaje osnova za njihovu ljubavnu priču. “Nebo nema miljenike” istražuje duboke teme života, smrti, slobode i ljubavi. Remark nas vodi kroz emotivno putovanje Lilijana i klerfeua, ističući važnost življenja u sadašnjem trenutku i prihvatanja ljubavi kad se ona pojavi, bez obzira na okolnosti. Ovaj roman otkriva lepotu života i ljubavi čak i u najtežim trenucima, podsećajući nas da je svaki trenutak dragocen i vredan življenja.

nebo nema miljenike

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*