Šta Se Dešava U Londonu Od Džulija Kvin

recenzija pdf
"Šta se dešava u Londonu" autorke Džulije Kvin je roman koji prati život Harija Valentajna, koji se nakon teškog detinjstva pridružio vojsci i nakon povratka iz rata dobio posao u Ministarstvu rata u Londonu.
Šta Se Dešava U Londonu Od Džulija Kvin

On je tajanstvena figura o kojoj kruže glasine, ali istovremeno privlači pažnju mladih dama, uključujući i Oliviju Bevelstok, svoju komšinicu. Iako Olivija nije verovala glasinama o Hariju kao ubicu, počela je da ga posmatra sa prozora svoje sobe. Međutim, njeno špijuniranje ubrzo biva otkriveno, a Hari počinje da sumnja u njene motive. Kada sazna za Olivijinu veridbu sa stranim plemićem, koji možda kuje zaveru protiv Engleske, Hari se nalazi u dilemi između istraživanja Olivijinog ponašanja i sopstvenih osećanja prema njoj. Kako se radnja razvija, Hari postaje sve više zainteresovan za Oliviju i počinje da shvata da mu špijuniranje njenog ponašanja donosi više zadovoljstva nego što je to samo posao. Roman istražuje teme tajni, sumnje, ljubavi i izazova s kojima se likovi suočavaju u Londonu tog vremena. Kroz napetost i romansu, čitaoci će biti uvučeni u svet Harija i Olivije, otkrivajući tajne i prepreke koje ih čekaju na putu do sreće.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*