Neko Ko Me Voli Od Elen Mari Vajzman PDF

recenzija pdf
Izi Stoun nosi duboku tugu zbog gubitka oca, koji je preminuo pre deset godina, i ta bol joj i dalje pritiska srce. Kada pristane na molbu lokalnog muzeja da radi na popisu predmeta pronađenih u napuštenom sanatorijumu, ona ne sluti da će to putovanje kroz prošlost doneti ne samo zaboravljene artefakte, već i pogled u vlastitu prošlost.
Neko Ko Me Voli Od Elen Mari Vajzman

Godina je 1929. i pratimo priču osamnaestogodišnje Klare Kartrajt. Klara se nalazi u nezavidnom položaju, razapeta između očekivanja svojih roditelja i nežne ljubavi prema Brunu, italijanskom imigrantu. Kada hrabro odluči da odbije ugovoreni brak i sledi svoje srce, suočava se sa surovim kaznama od strane svog oca. Dok Izi istražuje Klarinu sudbinu kroz pronađene predmete, počinje da preispituje sopstvene izbore i životne odluke. Ovo putovanje će je odvesti do neočekivanih i potresnih otkrića koja će je prisiliti da se suoči s vlastitom prošlošću i sadašnjošću. “Neko ko me voli” je roman u kojem se prepliću prošlost i sadašnjost, stvarajući izvanrednu priču o ljubavi, hrabrosti i žrtvovanju za one koje najviše volimo. Elen Mari Vajzman nas vodi kroz emotivnu avanturu, postavljajući pitanja o cenama koje plaćamo za svoje odluke i šta smo spremni da učinimo kako bismo zaštitili ljubav i svoje najbliže.

neko ko me voli

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*