Nepoznati Svet Snova Od Tihomir Jovanović Toća

recenzija pdf
"Nepoznati svet snova" je sveobuhvatno istraživanje koje objedinjuje mistiku, filozofiju, nauku i praksu vezane za svet snova. Autor Tihomir Jovanović Toća istražuje dubine ljudske podsvesti kroz prizmu snova, nudeći čitaocima uvide u složene dimenzije ljudskog uma.
Nepoznati Svet Snova Od Tihomir Jovanović Toća

Knjiga istražuje mistične aspekte snova, istražujući simbole i značenja koja se pojavljuju u noćnim putovanjima podsvesti. Filozofska analiza snova osvetljava njihovu ulogu u formiranju ljudskog identiteta i duhovnog razvoja. Na naučnom nivou, autor istražuje neurološke procese koji se dešavaju tokom sna i njihovu vezu sa ljudskim psihičkim stanjem. Kroz knjigu se takođe razmatra praksa lucidnih snova i tehnike za njihovo postizanje, pružajući čitaocima alate za istraživanje i kontrolisanje sveta snova. “Nepoznati svet snova” nije samo knjiga o snovima; ona je poziv na dublje istraživanje ljudske psihe i univerzuma, nudeći čitaocima inspiraciju za istraživanje najdubljih slojeva svog bića. Ova knjiga je neophodno štivo za sve one koji su zainteresovani za psiho-spiritualni razvoj i istraživanje ljudske podsvesti kroz prizmu snova. Toćina analiza objedinjuje različite perspektive i pruža sveobuhvatan uvid u tajanstveni svet snova i njihovu ulogu u ljudskom iskustvu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*