Nijanse Sive Od Maya Banks

recenzija pdf
U romanu "Nijanse sive" autorke Maya Banks, čitaoci će se naći usred akcije, strasti i napetosti dok prate priču o P.J. i Coleu, dvoje snajperista u organizaciji KGI, čiji odnos se komplikuje nakon noći strasti.
Nijanse Sive Od Maya Banks

P.J. i Cole su dugogodišnji snajperisti u organizaciji KGI. Njihov odnos je oduvek bio obeležen takmičenjem i rivalstvom, ali i čvrstim prijateljstvom. Međutim, jedne noći njih dvoje prelaze granicu između prijateljstva i strasti i postaju ljubavnici. Ova strastvena veza postavlja ih pred izazov kako da balansiraju svoje osećaje i profesionalne dužnosti. Nakon lošeg završetka nove misije, P.J. donosi tešku odluku da napusti organizaciju KGI kako bi se posvetila osveti i odmazdi. Cole, duboko zabrinut za nju, odlučuje da je neće pustiti da krene tim opasnim putem sama. Dok se bore sa posledicama svojih odluka i suočavaju se sa opasnostima koje vrebaju, njihova veza postaje još složenija. “Nijanse sive” nas uvodi u svet adrenalinom nabijene akcije, strasti i emocionalnih previranja. Maya Banks stvara dinamične likove čija se veza razvija između opasnosti i želje za zaštitom. Ovaj roman istražuje teme ljubavi, vernosti, rizika i odanosti, dok nas vodi kroz uzbudljive i neizvesne trenutke. Kroz P.J. i Coleovu priču, “Nijanse sive” nas podsećaju na to kako se duboka povezanost može roditi iz strasti, ali takođe i kako se suočiti sa izazovima koji prete da je unište. Ova priča kombinuje napetost trilera sa snagom ljubavne priče, stvarajući provokativno štivo za čitaoce koji vole akciju i emocije u isto vreme.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*